Restaurant
Capaccio af oksefilet
Skiver af rå marineret hereford oksefilet med flager af parmasan
Rejecocktail
Med salat, asparges, dressing, brød og smør
Natchos
Tortillachips med revet cheddar- og mozzarellaost, rødløg, jalapeños, salsa, creme fraiche og guacamole 119,- og med Kylling 149,-
200 gr Australsk Wagyu
Skåret af oksefilet Hertil dagens kartoffel,valgfrisauce og fri salatbar
200 gr japansk Wagyu
Skåret af oksefilet Hertil dagens kartoffel,valgfrisauce og fri salatbar
Great omaha
300gr Langtids modnet oksefilet severet med bådkartofler bearanaiessauce eller whiskysauce
400 gr. Hereford
Skåret af oksefilet, hertil bådkartofler og bearnaisesauce eller Whiskysauce
200 gr. Hereford
Skåret af oksefilet, hertil bådkartofler og bearnaisesauce eller whiskysauce
Tournedos,(oksemørbrad) 200 gr.
Skåret af oksemørbrad serveret med båd kartofler og bearnaisesauce eller whiskysauce
Kyllingefilet ca. 200 gr
Serveres med pommes frites og bearnaisesauce
Spareribs, ca. 500 gr
Serveret med pommes frites, og barbecuesauce
Aussie Burger 200 gr (Australsk Wagyu …)
Med 200gr. Australsk Wagyu, frisk salat, tomat, agurkesalat, karamelliseret rødløg og smagsfuld chilimayo Hertil serveres med pommes frites og chili mayo
Okseburger
Med 200gr. frisk oksekød, frisk salat, tomat, rødløg, agurkesalat og burger dressing, Hertil pommes frites og chilimayo
Kyllingeburger
Med frisk kyllingebryst, frisk salat, sprød bacon, rødløg, tomat, agurkesalat og karrydressing hertil pommes frites og chili mayo
55.
Pizza med tomat, ost, pepperoni, skinke og oregano
56.
Pizza med tomat, ost, svinekød, gorgonzola, løg og oregano
57.
Luksus pizza med tomat, ost, champignon, svinekød, oksekød, ananas, pølser, bacon og oregano
13. Spaghetti bolognese
Lavet med oksekød og tomatsauce
Kyllinge nuggets
5 stk. med pommes frites og dressing
Børnepizza
Friture stegt is
Vanilie parfait rullet i cornflakes ,serveret med hinbærsauce og ahorn-sirup
Brownie
Engelskbrownie m/vanlie parfait
Italiensk is anrettet i glas
Børne is
Vanilie is med choko stykker og pynt
1 kande stempel kaffe af kvalitetskaffe
1 kande The
Irish Coffee med 2cl whisky
Mexicansk kaffe, tequila, kahlua, flødeskum
Div. Cognac eller likør, 2cl
Albani øl, flaske
Albani Classic øl, flaske
Special øl
Spørg tjeneren efter udvalg
Sodavand, lille/stor
Pepsi, nikoline lemon, nikoline appelsin, kondi
kildevand 75 cl
Isvand, 1 kande
Amarone della Valpolicella, Corte Majoli, Veneto, Italien
Dyb mørkerød i farven. En rigtig ”meditationsvin”, for alene duften er værd at fordybe sig i. Noter af sveske, rosin, kirsebær, kaffe, chokolade, kamfer og meget mere. Smagen er intens og kraftfuld med en fantastisk fornem balance mellem syre, sødme og fedme.
Romano dal forno Amarone, Italien
Dal Forno er den ukronede konge af Amarone og er idag en levende legende i Veneto og uden tvivl områdets største kultvinmager! Romano er 3. generation af vinbønder i Dal Forno slægten, som i gamle dage solgte mosten til det lokale kooperativ, indtil Romano i 1983 lancerede sin første årgang, som dog langfra levede op […]
Barolo, Diego Conterno, Piemonte, Italien
Vinenes konge. Lavet på nebbiolo druen, som giver mørke, intensitet og dybde. Vild duft og smag, som forbedres og nuanceres ved mange års lagring. Farven er granatrød. Smagen er fyldig med moden frugt og varme krydderier. En fantastisk barolo, som belønner den tålmodighed en god barolo skal have.
Romano Dal FornoAmarone, 2003 (italien)
I modsætning til de tradiotionelle Amaroner, er Molinara druesorten fravalgt og erstattet af den mere frugtige Oseleta. Druerne tørres i kortere tid end normalt, til gengæld lagres vinen 24 måneders på små 228 liters egefad, hvor de fleste andre bruger billigere Slovensk eg. Romano Dal FornoAmarone 2003 er drikkemoden nu. Smagen er en lille bombe. […]
Ch.Magondeau Rouge (Frankrig)
Saint-Emillion er for mange med rette et af synonymerne for god fransk vin. Blandt de store Bordeaux-vine hører kommunens vine absolut til klassikerne. Appellationen Saint-Emillion ligger placeret på Dordogne-flodens højre bred, hvor den vigtigste drue er Merlot, i modsætning til Médoc på den venstre bred, hvor Cabernet Sauvignon spiller en større rolle.
Chateauneuf Du Pape (Frankrig)
Lidt tillukket i starten men efter 10 minutter i glasset en dejlig letkrydret duft af bl.a. modne bær med toner af læder. Relativt let med lyse bærnuancer. Afsluttes med en del frugtsødme og en let bitterhed.
Pommerol (Frankrig)
En meget klassisk Pomerol, med en meget moden og koncentreret frugtig bouquet med røde bær og egetræ, lakrids og vanilje. Fantastisk harmoni med god frugt og garvesyre balance, der danner en lækker fløjlsblød og smidig struktur og en utroligt dybde i vinen. Lækker fyldig og rund, med masser af frugt i den meget lange eftersmag.
St. Emillion GrCru, 2007
De tætbeplantede vinmarker, grøn høst og unikke klima samt jordbundsforhold, er med til at sikre et begrænset udbytte af modne, koncentrerede druer af høj kvalitet. Druerne høstes i hånden fra midten af September. Manuel høst er både dyrt og tidskrævende, men er også den blideste behandling, der bevarer alle druernes aromatiske kvaliteter og sikrer at […]
Mandorla,Negroamaro/Primito(Appasimento)Sicilien
Syditaliens svar på en Amaronevin (lavet ligesom en amarone på tørrede druer) Kraftig rød farve .Dejlig aroma af friske røde bær.Smagen er fyldig intens og rund med lettere frugtrig eftersmag
Valpolicella, Corte Majoli,Veneto (Italien)
Druerne håndplukkes hvorefter de sorteres inden presningen. Dette gør at vinen opnår en meget ensartet struktur i både duft og smag. Fornemmelser som hindbær blandet med solbær gør det til en fuldendt Valpolicella
Ma Roat,Valpolicella RIPASSO,VENETO (Italien)
En kraftig Ripasso hvor Accordini til fulde viser kvaliteten ved den ekstra presning fra Amarone produktionen. En ripasso laves ved at hælde Valpolicella over resten af Amarone produktionen og derefter lave en ny presning hvorved der opnås nogle af de kvaliteter fra Amarone vine, deraf navnet ”mini amarone”.
Campo Al Comete, Bolgheri (Super Toscaner), Italien
I det vestlige Toscana, nærmere betegnet Bolgheri, laves nogle af Italiens absolutte bedste ikke-klassiske, italienske vine. Et område, som med årene har vokset sig stort, og som hører til blandt den allerbedste elite. Druerne er typisk lavet på sorter såsom Merlot, Cab. Sau, Cab. Franc og Pertit Verdot. Denne vin er også lavet på disse […]
Marsac Margaux (Bordeaux, Frankrig)
Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Petit Verdot, Merlot. Blød og kraftig vin i høj klasse.
Sancerre ,Langlois-Chateau,Loire,Frankrig
Lys og klar vin med et svagt grøntlig skær Meget aromatisk i duften med fortrinvis lys frugt og citrus sprød i munden med god balance og frisk citron syre
Pinot Grigio, Corte Majoli ,Veneto (Italien)
Charmerende og aromatisk vin med noter af tropisk frugt
Bourgogne, Pouilly Fumé, Ch. De La Roche, 2009 (Frankrig)
Top hvidvin fra Bourgogne der leder ens tanker hen mod abrikos og frugter.
Moscato d’ Asti
Denne let perlende vin er lavet 100 pct. på moscato druen. Moscato druen findes i adskillige varianter og denne hører til moscato di Canelli. I glasset en let gyldengrøn farve med fine små perler. Duften er meget aromatisk, med liflige noter af hyldeblomster og muskatdrue. Smagen er sødmefuld, men samtidig med frisk frugt, og perlerne […]
Malvasia, Terra da vino
I glasset har vinen en flot kirsebærrød farve, med fine små perler. Duften er aromatisk, med noter af roser og røde skovbær. Smagen er liflig aromatisk, frisk med en dejlig sødme som støttes op af de fine perler.
Clairette DE Die Tradition (Frankrig)
Chablis, Chanson,Bourgone,Frankrig
En af verdens mest berømte hvide vine i et underområde af Bourgogne 100% ren chardonnay.Farven er lys gyldenmed et grønligt skær. Duften er flot blanceret med frisk nuancer af hvide blomster,citrus og knust sten,og god frugt.Smagen er tør med en smule syre,men Med fedmed tilsidst.et klassisk og vellavet glaf chablis
Wienerschnitzel
Af paneret kalveinderlår min 200gr. med pommes saute ærter og skysauce
Mørbrad Burger
Skiver af mør oksemørbrad, frisk, salat, tomat, karamelliseret rødløg og smagsfuld chilimayo samt bearnaisesauce Hertil serveres pommes frites og chilimayo
Steak Burger
Skiver af saftig Hereford filet, frisk salat, smagsfuld aioli, karamelliseret rødløg Hertil serveres pommes frites og chilimayo
Huset’s favorit – Maxi Burger
2 x 200gr.Oksekødsbøf, 2 x sprøde bacon, 2 x cheddar cheese, 2 x løgringe, frisk salat, tomat, agurk, smagsfuld burgerdressing. Hertil serveres med pommes frites og chilimayo
Forretter
Capaccio af oksefilet
Skiver af rå marineret hereford oksefilet med flager af parmasan
Rejecocktail
Med salat, asparges, dressing, brød og smør
Natchos
Tortillachips med revet cheddar- og mozzarellaost, rødløg, jalapeños, salsa, creme fraiche og guacamole 119,- og med Kylling 149,-
Hovedretter
200 gr Australsk Wagyu
Skåret af oksefilet Hertil dagens kartoffel,valgfrisauce og fri salatbar
200 gr japansk Wagyu
Skåret af oksefilet Hertil dagens kartoffel,valgfrisauce og fri salatbar
Great omaha
300gr Langtids modnet oksefilet severet med bådkartofler bearanaiessauce eller whiskysauce
400 gr. Hereford
Skåret af oksefilet, hertil bådkartofler og bearnaisesauce eller Whiskysauce
200 gr. Hereford
Skåret af oksefilet, hertil bådkartofler og bearnaisesauce eller whiskysauce
Tournedos,(oksemørbrad) 200 gr.
Skåret af oksemørbrad serveret med båd kartofler og bearnaisesauce eller whiskysauce
Kyllingefilet ca. 200 gr
Serveres med pommes frites og bearnaisesauce
Spareribs, ca. 500 gr
Serveret med pommes frites, og barbecuesauce
Wienerschnitzel
Af paneret kalveinderlår min 200gr. med pommes saute ærter og skysauce
Steak Burger
Skiver af saftig Hereford filet, frisk salat, smagsfuld aioli, karamelliseret rødløg Hertil serveres pommes frites og chilimayo
Husets Burger
Aussie Burger 200 gr (Australsk Wagyu …)
Med 200gr. Australsk Wagyu, frisk salat, tomat, agurkesalat, karamelliseret rødløg og smagsfuld chilimayo Hertil serveres med pommes frites og chili mayo
Okseburger
Med 200gr. frisk oksekød, frisk salat, tomat, rødløg, agurkesalat og burger dressing, Hertil pommes frites og chilimayo
Kyllingeburger
Med frisk kyllingebryst, frisk salat, sprød bacon, rødløg, tomat, agurkesalat og karrydressing hertil pommes frites og chili mayo
Mørbrad Burger
Skiver af mør oksemørbrad, frisk, salat, tomat, karamelliseret rødløg og smagsfuld chilimayo samt bearnaisesauce Hertil serveres pommes frites og chilimayo
Steak Burger
Skiver af saftig Hereford filet, frisk salat, smagsfuld aioli, karamelliseret rødløg Hertil serveres pommes frites og chilimayo
Huset’s favorit – Maxi Burger
2 x 200gr.Oksekødsbøf, 2 x sprøde bacon, 2 x cheddar cheese, 2 x løgringe, frisk salat, tomat, agurk, smagsfuld burgerdressing. Hertil serveres med pommes frites og chilimayo
Pasta - Restauranten
Pizza - Restauranten
55.
Pizza med tomat, ost, pepperoni, skinke og oregano
56.
Pizza med tomat, ost, svinekød, gorgonzola, løg og oregano
57.
Luksus pizza med tomat, ost, champignon, svinekød, oksekød, ananas, pølser, bacon og oregano
Desserter
Friture stegt is
Vanilie parfait rullet i cornflakes ,serveret med hinbærsauce og ahorn-sirup
Brownie
Engelskbrownie m/vanlie parfait
Italiensk is anrettet i glas
Børne is
Vanilie is med choko stykker og pynt
Drikkevarer - Restauranten
1 kande stempel kaffe af kvalitetskaffe
1 kande The
Irish Coffee med 2cl whisky
Mexicansk kaffe, tequila, kahlua, flødeskum
Div. Cognac eller likør, 2cl
Albani øl, flaske
Albani Classic øl, flaske
Special øl
Spørg tjeneren efter udvalg
Sodavand, lille/stor
Pepsi, nikoline lemon, nikoline appelsin, kondi
kildevand 75 cl
Isvand, 1 kande
Rødvin
Amarone della Valpolicella, Corte Majoli, Veneto, Italien
Dyb mørkerød i farven. En rigtig ”meditationsvin”, for alene duften er værd at fordybe sig i. Noter af sveske, rosin, kirsebær, kaffe, chokolade, kamfer og meget mere. Smagen er intens og kraftfuld med en fantastisk fornem balance mellem syre, sødme og fedme.
Romano dal forno Amarone, Italien
Dal Forno er den ukronede konge af Amarone og er idag en levende legende i Veneto og uden tvivl områdets største kultvinmager! Romano er 3. generation af vinbønder i Dal Forno slægten, som i gamle dage solgte mosten til det lokale kooperativ, indtil Romano i 1983 lancerede sin første årgang, som dog langfra levede op […]
Barolo, Diego Conterno, Piemonte, Italien
Vinenes konge. Lavet på nebbiolo druen, som giver mørke, intensitet og dybde. Vild duft og smag, som forbedres og nuanceres ved mange års lagring. Farven er granatrød. Smagen er fyldig med moden frugt og varme krydderier. En fantastisk barolo, som belønner den tålmodighed en god barolo skal have.
Romano Dal FornoAmarone, 2003 (italien)
I modsætning til de tradiotionelle Amaroner, er Molinara druesorten fravalgt og erstattet af den mere frugtige Oseleta. Druerne tørres i kortere tid end normalt, til gengæld lagres vinen 24 måneders på små 228 liters egefad, hvor de fleste andre bruger billigere Slovensk eg. Romano Dal FornoAmarone 2003 er drikkemoden nu. Smagen er en lille bombe. […]
Ch.Magondeau Rouge (Frankrig)
Saint-Emillion er for mange med rette et af synonymerne for god fransk vin. Blandt de store Bordeaux-vine hører kommunens vine absolut til klassikerne. Appellationen Saint-Emillion ligger placeret på Dordogne-flodens højre bred, hvor den vigtigste drue er Merlot, i modsætning til Médoc på den venstre bred, hvor Cabernet Sauvignon spiller en større rolle.
Chateauneuf Du Pape (Frankrig)
Lidt tillukket i starten men efter 10 minutter i glasset en dejlig letkrydret duft af bl.a. modne bær med toner af læder. Relativt let med lyse bærnuancer. Afsluttes med en del frugtsødme og en let bitterhed.
Pommerol (Frankrig)
En meget klassisk Pomerol, med en meget moden og koncentreret frugtig bouquet med røde bær og egetræ, lakrids og vanilje. Fantastisk harmoni med god frugt og garvesyre balance, der danner en lækker fløjlsblød og smidig struktur og en utroligt dybde i vinen. Lækker fyldig og rund, med masser af frugt i den meget lange eftersmag.
St. Emillion GrCru, 2007
De tætbeplantede vinmarker, grøn høst og unikke klima samt jordbundsforhold, er med til at sikre et begrænset udbytte af modne, koncentrerede druer af høj kvalitet. Druerne høstes i hånden fra midten af September. Manuel høst er både dyrt og tidskrævende, men er også den blideste behandling, der bevarer alle druernes aromatiske kvaliteter og sikrer at […]
Mandorla,Negroamaro/Primito(Appasimento)Sicilien
Syditaliens svar på en Amaronevin (lavet ligesom en amarone på tørrede druer) Kraftig rød farve .Dejlig aroma af friske røde bær.Smagen er fyldig intens og rund med lettere frugtrig eftersmag
Valpolicella, Corte Majoli,Veneto (Italien)
Druerne håndplukkes hvorefter de sorteres inden presningen. Dette gør at vinen opnår en meget ensartet struktur i både duft og smag. Fornemmelser som hindbær blandet med solbær gør det til en fuldendt Valpolicella
Ma Roat,Valpolicella RIPASSO,VENETO (Italien)
En kraftig Ripasso hvor Accordini til fulde viser kvaliteten ved den ekstra presning fra Amarone produktionen. En ripasso laves ved at hælde Valpolicella over resten af Amarone produktionen og derefter lave en ny presning hvorved der opnås nogle af de kvaliteter fra Amarone vine, deraf navnet ”mini amarone”.
Campo Al Comete, Bolgheri (Super Toscaner), Italien
I det vestlige Toscana, nærmere betegnet Bolgheri, laves nogle af Italiens absolutte bedste ikke-klassiske, italienske vine. Et område, som med årene har vokset sig stort, og som hører til blandt den allerbedste elite. Druerne er typisk lavet på sorter såsom Merlot, Cab. Sau, Cab. Franc og Pertit Verdot. Denne vin er også lavet på disse […]
Marsac Margaux (Bordeaux, Frankrig)
Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Petit Verdot, Merlot. Blød og kraftig vin i høj klasse.
Hvid- og dessertvine
Sancerre ,Langlois-Chateau,Loire,Frankrig
Lys og klar vin med et svagt grøntlig skær Meget aromatisk i duften med fortrinvis lys frugt og citrus sprød i munden med god balance og frisk citron syre
Pinot Grigio, Corte Majoli ,Veneto (Italien)
Charmerende og aromatisk vin med noter af tropisk frugt
Bourgogne, Pouilly Fumé, Ch. De La Roche, 2009 (Frankrig)
Top hvidvin fra Bourgogne der leder ens tanker hen mod abrikos og frugter.
Moscato d’ Asti
Denne let perlende vin er lavet 100 pct. på moscato druen. Moscato druen findes i adskillige varianter og denne hører til moscato di Canelli. I glasset en let gyldengrøn farve med fine små perler. Duften er meget aromatisk, med liflige noter af hyldeblomster og muskatdrue. Smagen er sødmefuld, men samtidig med frisk frugt, og perlerne […]
Chablis, Chanson,Bourgone,Frankrig
En af verdens mest berømte hvide vine i et underområde af Bourgogne 100% ren chardonnay.Farven er lys gyldenmed et grønligt skær. Duften er flot blanceret med frisk nuancer af hvide blomster,citrus og knust sten,og god frugt.Smagen er tør med en smule syre,men Med fedmed tilsidst.et klassisk og vellavet glaf chablis
Champagne og mousserende
Moscato d’ Asti
Denne let perlende vin er lavet 100 pct. på moscato druen. Moscato druen findes i adskillige varianter og denne hører til moscato di Canelli. I glasset en let gyldengrøn farve med fine små perler. Duften er meget aromatisk, med liflige noter af hyldeblomster og muskatdrue. Smagen er sødmefuld, men samtidig med frisk frugt, og perlerne […]
Malvasia, Terra da vino
I glasset har vinen en flot kirsebærrød farve, med fine små perler. Duften er aromatisk, med noter af roser og røde skovbær. Smagen er liflig aromatisk, frisk med en dejlig sødme som støttes op af de fine perler.